Monica Gabor şi-a amânat plecarea din cauza bolii Irinei

13 martie 2012 18:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Monica Gabor a plecat spre America în cursul acestei dimineţi, cu două zile întârziere faţă de cum îşi programase iniţial. Fiica sa, Irina Columbeanu (5 ani), a răcit foarte tare, iar Moni a avut grijă de ea, de joi până ieri după-amiază, atunci când Irinel Columbeanu a mers să o ia.

Fosta „scorpie de la Izvorani" abia aştepta să se întoarcă în America, căci nu mai putea de dorul iubitului său chinez, Mr. Pink. Şi-a amânat însă plecarea cu două zile, pentru că fiica sa, Irina, a răcit foarte tare, iar Irinel a lăsat-o în grija ei.

De joi şi până ieri, cele două au stat împreună în apartamentul Monicăi din Pipera, au gătit şi s-au jucat până seara târziu. Moni i-a pregătit zilnic supă de pui şi sucuri naturale de fructe, proaspăt stoarse în casă, pentru a-i ajuta sistemul imunitar să lupte cu răceala.

Moni şi Irina au pregătit împreună un delicios tiramisu, prăjitura lor preferată, dar şi câteva tarte. Vedeta a profitat din plin de timpul petrecut alături de fiica sa şi nu a refuzat-o pe Irina atunci când aceasta i-a propus să se joace cu păpuşile.

S-au coafat reciproc şi au desenat cot la cot, astfel încât nici nu şi-au dat seama când a zburat timpul. Irinel a mers ieri după-amiază să o ia pe Irinuca de la Moni, căci avea programare la medic la o clinică privată din Capitală, din zona Floreasca.

Micuţa a izbucnit în lacrimi atunci când Moni a îmbrăţişat-o şi şi-a luat „la revedere", şi nici măcar Irinel nu a reuşit să o liniştească, asta deşi a încercat să o „mituiască" cu câteva CD-uri cu desene animate. Odată ajunşi la clinică, Columbeanu a intrat cu fetiţa până în cabinet, apoi a lăsat-o acolo pe Irina, cu bona şi şoferul, căci el a plecat la birou.

În cursul acestei dimineţi, Monica Gabor a zburat spre America, acolo unde o aşteaptă cu nerăbdare iubitul său chinez, Mr. Pink. Fosta doamnă Columbeanu va reveni în ţară în preajma Sărbătorilor Pascale.

Şi-a schimbat de două ori biletul de avion

Iniţial, Monica trebuia să plece spre America încă de duminică seara. Irinel a decis însă să o lase să petreacă mai mult timp cu Irina, până ieri, aşa că Moni şi-a amânat plecarea. Schimbarea datei de călătorie a costat-o câteva sute de euro, sumă pe care Moni a plătit-o fără să stea pe gânduri, căci fiica ei este mai importantă decât banii.

A schimbat biletul de avion de două ori, căci nu a mai prins zborul de marţi de la prânz, aşa că a amânat până în această dimineaţă.

Se ceartă pe custodia Irinei

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu nu au ajuns nici acum la o înţelegere în ceea ce priveşte custodia fiicei lor, Irina (5 ani). Cei doi se „bat" prin tribunale pentru ca micuţa să locuiască cu unul dintre ei, şi nici unul nu e dispus să cedeze în faţa celuilalt.

În momentul de faţă, custodia Irinei o are Irinel, iar Monica are dreptul să petreacă cu ea primele două weekend-uri ale fiecărei luni.

Irinel, campanie cu ajutorul fiicei

Irinel Columbeanu visează ca anul acesta să câştige alegerile pentru postul de primar al Capitalei. Afaceristul a profitat de vizita pe care i-a făcut-o Monicăi, unde ştia că va fi aşteptat de mu­­lţi ziarişti, pentru a-şi face campanie electorală. Irinel şi-a scris pe tricou adresa oficială de YouTube şi de Facebook, unde oamenii pot vedea ce-şi doreşte el să facă pentru Bucureşti. „Mi-am pus mesajul ăsta pe tricou ca să ştie şi Monica unde mă poate vedea dacă i se face dor de mine".

Mai citeşte:

Motivul pentru care Monica era numită «Scorpia de la Izvorani»

Uite cum a ajuns Monica Gabor vedetă XXX printre străini! VIDEO

Irinel, cu ruleta acasă la Monica

Mai multe