Monica Iagăr şi Cosmin Cernat se ceartă pe case, de peste un an

4 aprilie 2012 15:07   Actualitate
Ultima actualizare:

De trei ani s-au despărţit, dar tot nu şi-au încheiat socotelile. Monica Iagăr şi Cosmin Cernat se mai bat încă pe două locuinţe.

Bunurile pe care cei doi se "bat" în instanţă - un apartament şi o vilă în construcţie la Bragadiru - sunt trecute pe numele prezentatorului tv Cosmin Cernat.

Asta nu a împiedicat-o pe fosta mare atletă să-şi ceară drepturile după ce au hotărât să se despartă. La termenul din februarie, instanţa a decis ca averea cuplului Cosmin Cernat - Monica Iagăr să se împartă în mod egal.

Atunci, prezentatorul TV a încercat să arate instanţei că, în timpul relaţiei cu Monica Iagăr, a câştigat în jur de 600.000 de euro, bani pe care i-a investit în proprietăţile comune şi că, din punctul său de vedere, fosta iubită n-ar trebui să pretindă vreun drept asupra lor. Instanţa l-a contrazis şi a stabilit că averea trebuie să se împartă în mod egal.

Ieri, la Judecătoria Sectorului 1, a avut loc un nou termen în partajul bunurilor comune.

Vila din Bragadiru a fost abandonată de cei doi

Puţin după prânz, doar atleta Monica Iagăr şi-a făcut apariţia. Vedeta TVR a preferat să nu mai dea ochii cu fosta iubită.

Avocatul lui Cosmin Cernat a cerut suspendarea procesului de partaj, însă judecătoarea i-a respins cererea ca neîntemeiată şi a desemnat un executor pentru a estima valoarea celor două imobile care i-a adus în faţa instanţei pe Cernat şi Iagăr. Anterior procesului de partaj, cei doi şi-au disputat în instanţă şi custodia celor două fetiţe.

Mai multe