Monica Tatoiu i-a dat lecţii unei mirese!

8 octombrie 2010 15:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Monica Tatoiu are o sursă inepuizabilă de energie, pe care a reuşit să o transmită joi seara, clienţilor restaurantului “Riviera”.

Citeşte şi:

Reţeta minune anti-cancer a Monicăi Tatoiu: pro şi contra! VIDEO

Oncologul Onisim: „Reţeta Monicăi Tatoiu este periculoasă pentru bolnavii de cancer!”Reţeta anti-cancer a Monicăi Tatoiu făcută praf la Cluj

Monica Tatoiu dă detalii despre reţeta minune ce a vindecat-o de cancer!

Monica a fost "chelneriţă" pentru Mădălina Vasilache, o fetiţă care are nevoie de bani pentru a fi operată pe cord.

O fire extrem de volubilă, Monica Tatoiu a vorbit cu o sinceritate dezarmantă cu toţi clienţii sosiţi joi seară la restaurantul "Riviera", din Parcul Naţional. A avut grijă să le ia comanda, să le toarne băuturi în pahare, aşa cum cerea fişa postului de chelneriţă.

Două cititoare fidele ale ziarului Click! au venit să o felicite pe Monica

Dar nu s-a dat în lături de a le oferi consultanţă celor din jur despre viaţă. De exemplu, unor tineri care au nunta azi le-a urat sfaturi înţelepte precum: "Dragoş, ca să-ţi fie ţie bine trebuie să-i fie bine Andreei" sau "Dacă doi tineri se iubesc, dar nu au trăsături fizice asemănătoare, căsnicia nu va dura".

Nu s-a sfiit nici să le înveţe pe tinerele prezente la restaurant ce "preprate" să consume noaptea pentru a fi suple: "O salată minunată, sau peşte, iar dacă vreţi mai consistent, puteţi mânca berbecuţ. Şi să nu vă lipsească un pahar de vin roşu - cel mai bun antioxidant natural".

Monica o pregăteşte de măritiş pe Andreea

Printre clienţi au fost şi unii care au venit special pentru a fi aproape de Monica Tatoiu.

"Am fost la policlinică pentru o reţetă şi am citit acolo ziarul Click! Am văzut că vine doamna Tatoiu şi am luat-o pe fata mea, la local să o vedem", ne-a povestit o bunicuţă din Bucureşti.

Monica le-a împărtăşit din tainele medicinii naturiste. Femeia de afaceri a fost plăcut impresionată de serile "Din inimă pentru copii", dar şi de faptul că din încasările localului 3.000 de lei vor fi pentru o fetiţă de 11 ani, care are o malformaţie a inimii.

Doamna Tatoiu a inspectat şi bucătăria

Mai citeşte şi:

Monica Tatoiu, ameninţată de Mafie: «Au zis că-mi infectează fiul cu HIV»

Monica Tatoiu pregăteşte o carte cu reţete miraculoase pe bază de miere

Mai multe