Monica, uite ce fată deşteaptă ai! Irinuca a luat 10 la matematică!

26 septembrie 2013 10:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Suferă de o lună din cauza morţii mamei sale, însă acum are un motiv puternic să zâmbească. Fiica Monicăi Gabor a obţinut primul calificativ ca preşcolar. Irina a luat nota maximă la matematică! Micuţa este în clasa zero la Şcoala Franceză.

Aflată de aproape o lună în America de la moartea mamei sale, Monica Gabor a ratat prima zi de şcoală a fetiţei sale. Irina este în clasa pregătitoare de la Şcoala Franceză şi, deşi a început cursurile de trei săptămâni, a primit deja primul calificativa. Acesta a fost obţinut la o materie mai grea, faţă de celelalte, şi anume matematică, iar Irinel Columbeanu a fost foarte bucuros de realizarea fiicei, şi mai ales uimit.

"Irina a luat nota maximă la matematică şi sunt foarte mândru de acest lucru. Am fost foarte mirat, având în vedere că ei îi place pictura. E o diferenţă mare între cele două domenii", ne-a mărturisit afaceristul.

Rezultatul bun al odraslei  este şi meritul lui, căci se ocupă îndeaproape de ea, o ajută la lecţii şi nu vrea deocamdată să apeleze la meditatori. "Irina se descurcă foarte bine şi singură, o ajut când are nevoie. Îşi face lecţiile din proprie iniţiativă, nu trebuie să-i amintească cineva de teme", a mai spus acesta.  Columbeanu încă nu a apucat să-i comunice fostei soţii reuşita Irinei, care cu siguranţă o va înveseli, mai ales că  Monica trece prin momente delicate de când a murit mama ei. 

Mai multe