Monstrul care şi-a mutilat nepoata, 8 ani după gratii

19 ianuarie 2011 16:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Coşmarul Kassandrei (6 ani) a început în 2008, când avea doar trei anişori. A rămas în grija bunicii, Rozalia Păcurar, după ce mama ei şi-a luat lumea în cap şi a fugit în străinătate.

Bunica s-a răzbunat cumplit pe sufleţelul nevinovat: a ars-o pe fetiţă de nenumărate ori cu ţigări, a aruncat acid pe pielea micuţei, a bătut-o cu prosopul ud şi a aruncat-o de la etajul 3 al blocului în care locuia.

Femeia nu a regretat nici o clipă nenorocirile pe care le-a provocat fetiţei şi nici nu a avut remuşcări. Drama suferită de Kassandra a atras atenţia fotbalistului Iosif Rotariu, care a adoptat fetiţa.

Fostul fotbalist, în prezent antrenor, a plătit din buzunarul propriu 25 de operaţii pentru Kassandra, astfel încât micuţa să nu rămână cu sechele pe viaţă.

„Micuţa şi-a revenit foarte bine, dar e foarte greu. Trebuie tot timpul să stai cu ea şi când merge la toaletă, şi când mânâncă. Acum are nevoie de încă 3 operaţii: o intervenţie la şold, proteze la ambele mâini măcinate de osceolită şi o operaţie la maxilar", a spus Iosif Rotariu.

La începutul lunii februarie, fetiţa va trece printr-o nouă operaţie, în Franţa. Cei aproximativ 150.000 € pentru următoarele operaţii au fost oferiţi familiei Rotariu de Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, dar şi omul de afaceri Bogdan Enoiu.

Mai multe