Morar şi Buzdugan aruncă bomba despre cearta dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav

9 octombrie 2013 5:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Din cauza glumelor lui Morar, se pare că Slav s-a enervat foarte tare şi a avut să-i facă multe reproşuri Biancăi.

Mihai Morar suţine însă că el n a avut nicio vină în ceea ce priveşte scandalul dintre cei doi şi a explicat pentru www.ziarulring.ro ce fel a decurs de fapt întregul episod.

"Aşa cum ea a fost plătită pentru acea seară, la fel am fost şi noi. Nu am folosit glumele hard care circulau pe net cu ea, nu am criticat-o nici atunci, nici în emisiunile noastre nici înainte, nici după nuntă. Am discutat cu Bianca şi înainte, şi după show şi nu mi s-a părut că e supărată, dimpotrivă. Una dintre scrisorile pe care le-am citit a văzut-o şi ea. Cred că se face prea mult caz pe această situaţie. Şi dacă s-au certat după show, în orice cuplu există astfel de situaţii, nu cred că după prima ceartă se pune problema divorţului", a explicat Mihai Morar.

"Bianca şi-a dat acordul. Înainte de eveniment i-am spus că o să avem nişte glume, nişte scrisori la caterincă, şi s-a amuzat, nu a zis nu, că dacă se opunea, noi nu le spuneam. Înainte de eveniment m-am văzut cu Victor, am dat noroc cu el. După eveniment nu l-am văzut, dar cred că e un băiat destupat, nu avea de ce să se supere. Ştia că a fost cu Cristea, ştia că a fost cu Bote şi atunci noi am făcut o caterincă din chestia asta. Plus de asta, am protejat-o, nu am pus-o într-o lumină neplăcută", a declarat şi Daniel Buzdugan, care nu ştie ce să creadă legat de relaţia lor:

"Nu ştiu ce să zic de relaţia lor. Ar trebui să fie adevărată dacă au ajuns la biserică. Nu vreau să judec pe nimeni. Dacă voiau să facă o chestie de PR, să facă circ, trebuiau să nu ajungă la biserică", a adăugat el. la doar câteva zile după cei Bianca şi Slav s-au cununat religios.

Mai multe