Moştenitoare celebre, episodul 1- Casey Johnson

9 ianuarie 2010 15:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Povestea tinerei Casey Johnson, moştenitoarea uneia din cele mai importante firme producătoare mondiale de medicamente, decedată la numai 30 de ani într-o casă cu şobolani, a şocat lumea.

Oricine ar spune că biata Casey s-a născut, la 24 septembrie 1979, sub o stea norocoasă, într-una dintre cele mai bogate familii din SUA. Stră-străbunicul său, Robert Wood Johnson I, a fost cofondatorul imperiului Johnson&Johnson, care numai anul trecut, în plină criză, a generat venituri de 64 de miliarde de dolari.

Casey a fost primul copil al lui Robert Wood Johnson IV, proprietarul clubului de fotbal american New York Jets.

Mama ei se numeşte Sale Johnson, care a mai născut încă două fete în timpul căsătoriei sale cu moştenitorul companiei Johnson&Johnson.

La vârsta de numai 8 ani, Casey a fost diagnosticată cu diabet. Tatăl ei a pus bazele unei fundaţii cu scopul de a lupta cu această cumplită boală.

Pe când avea numai 14 ani, Casey a scris o carte împreună cu acesta intitulată "Cum să creşti un copil diabetic".

Mica moştenitoarea a imperiului Johnson & Johnson începuse să apară în show-uri de televiziune şi să devină populară.

S-a împrietenit cu moştenitoarele lanţului de hoteluri Hilton, Paris şi Nicky, împreună cu care a crescut.

Trebuia să se mărite cu Tila Tequila

Casey era lesbiană convinsă. Una dintre iubitele ei a fost Courtenay Semel, care i-a dat foc la păr moştenitoarei imperiului Johnson & Johnson, în ianuarie 2009.

La 30 noiembrie 2009, Casey a fost arestată pentru furtul unor bijuterii, pantofi, haine şi lenjerie de la Jasmine Lennard, ca răzbunare că devenise iubita lui Semel.

La 9 decembrie 2009, Casey Johnson a anunţat că s-a logodit cu vedeta de televiziune Tila Tequila. Aceasta din urmă avea să-i anunţe decesul subit la începutul anului 2010.

Tila susţine că ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente. Anchetatorii şi familia susţin că amestecul de droguri şi medicamente a răpus-o.

Mai citeşte:

Iubita Tilei Tequila, ucisă de droguri la 30 de ani - FOTO/VIDEO

Casey Johnson nu s-a sinucis!

Moştenitoarea imperiului Johnson era falită

Vezi o GALERIE FOTO cu Tila Tequila şi Casey

Cu două săptămâni înainte de decesul lui Casey,Tila a anunţat că urmau să se mărite

I-au adoptat un copil să nu se drogheze

Divorţul părinţilor a tulburat-o enorm pe Casey. Se îndopa cu medicamente (Oxycontin, Klonopin, Valium, Xanax, Ativan), cocaină, marijuana, extasy şi în fiecare seară mergea la chefuri. Ajunsese să trăiască într-o mizerie de nedescris.

Vezi VIDEO despre moartea lui Casey Johnson

Casa ei era plină de vase murdare, prin cotloane forfoteau şobolani. Piscina devenise o mlaştină cu miros pestilenţial.

Relaţia lui Casey cu tatăl ei, Woody, a devenit tensionată din cauza problemelor cu drogurile

Familia a acceptat ca aventuriera Casey să adopte o fetiţă orfană din Kazahstan, în speranţa că maternitatea o va schimba în bine.

Însă micuţa Ava, de doi ani, ajunsese să crească în chinuri lângă mama adoptivă permanent drogată. Fetiţa a fost luată de bunica Sale Johnson.

Familia i-a tăiat şi accesul la bani. Înainte, ea beneficia lunar de suma de 22.000 de dolari, bani pe care îi toca pe vicii.

Mai multe