Moştenitoare celebre, episodul 2- Ivanka Trump - FOTO

16 ianuarie 2010 15:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Alintată de presă “prinţesa modernă”, Ivanka Trump are tot ceea ce şi-ar dori orice fată de pe pământ: bani, frumuseţe, un soţ pe plac, succes profesional. Este o superfemeie de afaceri şi fotomodel sexy.

Nu este nici o îndoială că superba Ivanka are însuşirile necesare de a conduce într-o zi toate afacerile tatălui, magnatul american Donald Trump. Mama ei a fost o schioare de performanţă şi model de origine cehă, căsătorită de patru ori, celebra Ivana Trump.

Vezi aici mai multe imagini cu Ivanka

Pe numele complet Ivanka Marie, moştenitoarea imperiului Trump s-a născut la 30 octombrie 1981, la New York. A studiat doi ani la Universitatea Georgetown, apoi s-a transferat la Şcoala de afaceri Wharton de la Universitatea Pennsylvania.

Înainte de a se implica în afacerile familiei şi de a deveni vicepreşedintă a companiei imobiliare fondată de tatăl său, Ivanka a lucrat pentru Forest City Enterprises.

Şi-a înfiinţat propria companie de bijuterii şi este coprezentatoarea celebrei emisiuni "Ucenicul". A scris cărţi şi a fost eroina documentarului "Born Rich", în care a povestit cum este să fii copilul uneia dintre cele mai influente familii din lume.

A apărut pe coperta a numeroase reviste. Ivanka Trump este pasionată de golf şi dependentă de computer.

Ivanka Trump

Vârstă: 29 ani

Părinţi: Donald şi Ivana Trump

Statut: căsătorită

Averea familiei: 2.900.000.000 $

Afaceri proprii: o companie de bijuterii

Ocupaţie: vicepreşedinte la compania imobiliară a familiei

Tata o susţine, mama o blestemă

Ivanka avea numai 11 ani când părinţii săi au divorţat. Tatăl, Donald Trump, a avut grijă de ea, i-a dat o educaţie aleasă şi o funcţie importantă în imperiul familiei.

Donald Trump senior (stânga),  alături de cei trei copii ai săi: Ivanka, Donald Jr şi Eric, toţi vicepreşedinţi ai The Trump Organization

Mama sa, Ivana, nu s-a ocupat de ea, şi-a văzut doar de aventuri. Ba mai mult, a blestemat-o să nu aibă noroc în căsnicie.

La nuntă, s-a purtat ca o mamă vitregă, avertizându-şi fiica să nu se bucure prea mult, fiindcă, precis, soţul urmăreşte ceva la ea.

Ivana, mama Ivankăi, a câştigat 10 milioane de dolari după divorţul de Donald Trump, dar este o persoană ciudată şi zgârcită care nu ar da un ban pentru nevoiaşi

Mai multe