Moştenitoare celebre, episodul 3 - Paris şi Nicky, surorile de 350.000.000 de dolari

23 ianuarie 2010 17:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte şi

Moştenitoare celebre, episodul 2- Ivanka Trump - FOTO

Moştenitoare celebre, episodul 1- Casey Johnson

În timp ce Paris este o starletă nelipsită din paginile publicaţiilor de scandal, Nicky încearcă să-i calce pe urme şi să se facă remarcată ca fotomodel.

În 2006, Paris Hilton a fost considerată drept cea mai mediatizată persoană din lume. Născută la 17 februarie 1981, Paris (pe numele complet Paris Whitney Miller) este o fată avidă de publicitate, care a încercat de toate, să facă filme, să cânte, să urce pe podiumurile de modă numai să devină celebră.

Nu i-a reuşit mare lucru în carieră, în schimb a devenit "renumită" pentru aventuri şi picanterii de neînchipuit pentru o fată de familie cu pretenţii.

În 2004, a ieşit la iveală o casetă video pornografică, în care Paris apare făcând sex oral cu fostul ei iubit, Rick Salomon. Izbucneşte un scandal imens şi starleta îl dă în judecată pe Salomon pentru că a filmat-o şi a făcut-o de râs.

A câştigat 400.000 de $, bani pe care i-a donat în scopuri caritabile pe motiv că erau murdari. De altfel, Paris are propriile venituri frumoase. Potrivit Forbes, ea a câştigat, între anii 2003-2006, aproape 16 milioane de dolari.

Nicky (Nicholai Olivia) s-a născut la 5 octombrie 1983 şi are ambiţii de femeie de afaceri, designer de modă şi manechin. Şi-a lansat propria companie, Chick by Nicky Hilton, şi se bucură de succes.

Mai citeşte:Paris Hilton a crezut în Moş Crăciun până la 16 aniParis Hilton doarme cu porcul în patParis Hilton, cadouri sub un «boschet» împodobit

Paris Hilton

- Vârstă: 28 ani- Părinţi: Kathy Hilton şi Richard Hilton- Statut: necăsătorită- Averea familiei: 350.000.000 $- Afaceri proprii: publicitate- Ocupaţie: producător tv, moderator

Nicky Hilton

- Vârstă: 26 ani- Părinţi: Kathy Hilton şi Richard Hilton- Statut: necăsătorită- Averea familiei: 350.000.000 $- Afaceri proprii: compania Chick by Nicky Hilton- Ocupaţie: designer şi fotomodel

Paris a avut probleme cu justiţia

În septembrie 2006, Paris Hilton a fost arestată pentru conducere sub influenţa alcoolului. S-a ales fără permisul de conducere şi cu o condamnare la închisoare cu suspendare.

Numai că, la 27 februarie 2007, a fost din nou arestată pentru exces de viteză. Ajunge de astă dată la închisoare, de unde iese după numai 72 de ore din motive medicale. I se comută pedeapsa în arest.

la domiciliu cu brăţară electronică de supraveghere. În prezent, Paris vrea să se dea drept o fată serioasă şi se pregăteşte de nuntă cu jucătorul de fotbal american Doug Reinhardt.

Mai multe