Moştenitoare celebre, episodul 7- Charlotte de Monaco, o prinţesă modestă

20 februarie 2010 18:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Fiica prinţesei Carolina de Monaco şi a unui om de afaceri italian, Charlotte Casiraghi a primit în dar o insulă, în valoare de 9 milioane de euro, de la bunicii ei, când a împlinit vârsta de numai cinci ani.

Astăzi în vârstă de 23 de ani, Charlotte Casiraghi este o tânără de succes, adesea fotografiată la prezentările de modă, expoziţiile de artă şi cursele de hipism. În urmă cu trei ani, ea a fost inclusă de către prestigioasa revistă "Vanity Fair" în lista persoanelor cele mai frumos îmbrăcate din întreaga lume.

Charlotte a fost selectată şi în topul celor zece fete de măritat cele mai râvnite de pe planetă. Ea este cea de-a patra în linia de moştenitori a tronului în principatul Monaco. Charlotte Casiraghi s-a născut la 3 august 1986. Pe când avea numai patru ani, tatăl ei, Stefano Casiraghi, a murit într-un accident de nautic.

Albert de Monaco, Pierre Casiraghi, Carolina de Monaco

Un an mai târziu, părinţii acestuia, Giancarlo şi Fernanda Casiraghi, i-au oferit nepoatei lor o mică insulă situată în apropiere de Sardinia cadou, de ziua ei. În 1999, Charlotte a primit vestea că are un tată vitreg, în persoana principelui Ernst August de Hanovra.

După ce s-a născut sora ei vitregă, Alexandra, întreaga familie s-a mutat în suburbia pariziană Fontainbleau. În prezent, Charlotte este jurnalistă şi scriitoare, preocupată îndeosebi de domeniul modei. Din ce în ce mai frumoasă, ea are o graţie asemănată cu cea a celebrei sale bunici din partea mamei, actriţa Grace Kelly.

Charlotte Casiraghi

Vârstă: 23 ani

Părinţi: Stefano Casiraghi şi Carolina de Monaco

Statut: necăsătorită

Averea: 5,7 miliarde dolari

Ocupaţie: jurnalistă

Înnebunită după cai

Charlotte Casiraghi şi-a luat bacalaureatul cu nota maximă, în iulie 2004. În 2007, ea şi-a luat licenţa în filosofie la Sorbonna. Mare iubitoare de cai, Charlotte concurează cu entuziasm în competiţiile de sărituri.

A participat la turneul mondial din 2009, fiind antrenată de Thierry Rozier. Ca jurnalist, a scris la prestigiosul cotidian britanic "The Independent", revista "Above" şi este cofondatoarea publicaţiei "Ever Manifesto", distribuită gratuit la marile evenimente din industria modei.

Nu a avut noroc în dragoste

Charlotte a flirtat pentru prima oară cu aristocratul european Hubertus Herring-Frankensdorf. Cei doi au fost văzuţi la concursul de Formula Unu de la Monaco, în 2001.

S-au întâlnit apoi în timpul vacanţelor la schi pe care familia ei le-a petrecut în staţiuni din Austria. Nepoata lui Grace Kelly s-a iubit apoi cu Felix Winckler, fiul unui avocat din Bruxelles.

Povestea lor de dragoste a durat din 2004 până în 2007, cu întreruperi.

Mai multe