Motanul cu doi dinţi de aur!

4 noiembrie 2010 16:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Absolut senzaţional. Dentistul american David Steele a îmbrăcat în aur dinţii motanului său persan, pe nume Sebastian. Fiecare dinte a costat 900$.

Dentistul David Steele, din Indianopolis, a îmbrăcat în aur dinţii cotoiului său, provocând stupoare în SUA.

Sebastian este un motan superb, cu părul lung, numai că bietul pisoi, de un an, s-a născut cu dinţii canini în afară, ca la buldog.

Dentistul David Steele s-a ocupat personal de implantarea dinţilor de aur (foto: guliver / splashnews / reuters / Epa)

Din această cauză, colţii săi erau expuşi infecţiilor şi riscului de a se rupe. Stăpânul său a găsit rapid o soluţie pentru ca să-i protejeze.

L-a dus la un spital veterinar, unde un medic l-a ajutat să-l anestezieze. Apoi, Steele i-a acoperit caninii cu coroniţe de aur.

Întreaga operaţie a durat 15 minute. După ce s-a trezit din anestezie, Sebastian a fost foarte furios pentru ce i s-a întâmplat.

Steele s-a plâns că motanul nu a mai mieunat şi l-a evitat vreo două zile. Însă acum s-a obişnuit şi toată lumea care îl vede se amuză de dinţii lui strălucitori.

Citeşte şi:

Stăpânii cu multă imaginaţie distrug reputaţia unui câine! VIDEOCea mai lungă pisică din lume are 1,2 metri - VIDEO

Cât de dement poţi să fii să sugi lapte de la o pisică? VIDEO

7.000 €, rinichiul lui Maxi

Germanul Thomas Rätsch  a plătit 20.000 € pentru a-şi salva motanul de la moarte cu ajutorul unui transplant de rinichi, care nu se putea face decât în SUA.

foto: guliver / splashnews / reuters / Epa

Cotoiul Maxi suferea de o boală renală care îi punea viaţa în pericol. Numai transplantul a costat 7.000 €, restul de bani fiind cheltuiţi pe avion şi medicamente.

Mai multe