Motivul INCREDIBIL pentru care o femeie şi-a UCIS soţul

8 noiembrie 2012 22:20   Actualitate
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie a susţinut tot timpul procesului că moartea soţului ei nu fost nimic mai mult decât un "accident nefericit". Nu de aceeaşi părere au fost, însă, juraţii care au găsit-o vinovată de moartea bărbatului.

Sandra Clinch a fost condamnată la nouă ani de închisoare după ce şi-a înjunghiat mortal soţul, deoarece acesta a ignorat-o atunci când i-a cerut să o ajute la curăţenia casei.

Sandra s-a enervat, potrivit Daily Mail, pentru că soţii aşteptau oaspeţi la masa de duminică, iar bărbatul a refuzat să o ajute la pregătiri.

Mamă a cinci copii, ucigaşa a povestit cum şi-a înjunghiat cel de-al patrulea soţ, iar fiul cel mare al femeii a menţionat că aceasta era de-a dreptul isterică şi suferea de probleme cu nervii, în timp ce un alt vecin a declarat că era o persoană violentă care "se enerva din senin" aproape fără motiv.

Mezina familiei, Chelsea, a povestit şi ea cum mama sa a încercat să o împingă pe scări într-un astfel de acces de furie, iar altădată a aruncat cu o pictură pe sticlă în direcţia fetei. Vorbind despre relaţia mamei sale cu victima, Chelsea a spus că tatăl său "era slab, în comparaţie cu mama".

Mai multe