Motivul pentru care Mirela a divorţat de Bogdan Stelea: «Într-o relaţie e importantă viaţa sexuală»

28 mai 2014 21:02   Actualitate
Ultima actualizare:

La doar câteva săptămâni de când s-a despărţit de Bogdan Stelea, Mirela Popa a făcut declaraţii incendiare. Frumoasa brunetă a  spus că într-o relaţie este important şi sexul, pe lângă comunicare, ceea ce înseamnă că nu s-a mai bucurat de ele în ultima perioadă a mariajului.

Bogdan Stelea (46 de ani) şi Mirela (35 de ani) s-au căsătorit în 2008 însă, după aporape şase ani de căsnicie, cei doi şi-au spus "Adio" chiar în primăvară. La începutul lui mai s-au întâlnit la notar pentru a finaliza divorţul.Bruneta a povestit motivele care au dus la ruptură.

"A fost o chestie recentă pe care am gandit-o de curând. Niciodată un divorţ nu este un lucru simplu sau un moment de bucurie. Noi ne-am căsătorit din dragoste şi încă ar mai fi sentimente între noi, dar nu a mers ca şi căsnicie. La noi a fost o atracţie care s-a transformat în ceva profund. În ultima perioadă am mai vorbit cu el, dar nu m-am ocupat de viaţa mea personală, ci mai mult de cea profesională. Momentan nu ştiu când o să vină iubirea, dar o sa vedem", a spus ea.

Designerul a punctat un lucru foarte important.

"Într-o relaţie este importantă comunicarea, viaţa sexuală şi multe chestii de genul", a spus aceasta, la Kanal D.

Mai multe