Motociclistul ucis în coarnele vacii, nerăzbunat: văcarul e declarat nevinovat!

10 aprilie 2010 5:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Straniul accident de circulaţie în care Andrei Popoviciu şi-a pierdut viaţa a avut loc pe drumul naţional care leagă Timişoara de Reşiţa. Vacile traversau drumul din localitatea Măureni, din Caraş Severin, iar una dintre ele a fost lovită de boitar cu o bâtă şi a fugit în mijlocul şoselei, informează Adevărul.

Motociclistul, care nu avea mai mult de 70 de kilometri la oră, după spusele martorilor, nu a mai putut să evite vaca apărută brusc în faţa sa şi a intrat în plin în animal. Motociclistul s-a lovit cu capul de ţeasta bovinei.

A murit cu cornul unei vaci înfipt în tâmplă

Unul dintre coarnele animalului i-a străpuns motociclistului casca prin vizieră şi i s-a înfipt în tâmpla stângă, potrivit poliţiştilor. Motociclistul a fost ucis pe loc, iar animalul a murit şi el la scurt timp.

Andrei Popoviciu se întorcea de la un concurs de motociclism organizat la sfârşitul săptămânii trecute în Caraş Severin.

„Andrei a mers cu noi până la o benzinărie. Apoi s-a despărţit de grup. Se grăbea spre Timişoara, deoarece trebuia să se se întâlnească cu un prieten, ca să pună la punct detaliile concediului în care urma să plece", a spus Claudiu Coboreanu, preşedintele clubului Timişoara Bikers.

Mai multe