Mourinho: "Am câştigat un punct"

29 septembrie 2009 21:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, a declarat la finalul partidei de aseară pe care echipa sa a terminat-o la egalitate cu Rubin Kazan, scor 1-1, că este mulţumit de rezultatul obţinut pe terenul campioanei Rusiei.

"Ţinând cont de circumstanţele în care s-a jucat acest meci, pot să spun că am câştigat un punct. Sunt mulţumit că am remizat într-o confruntare pe care am fi putut să o pierdem. Adversarul a intrat foarte motivat în teren şi a făcut un presing agresiv, care ne-a incomodat. În plus, au jucat pentru prima dată pe teren propriu în această competiţie şi au beneficiat de suportul a tot ceea ce înseamnă să fii echipa gazdă", a afirmat tenicianul portughez al campioanei din Serie A, citat de NewsIn.

Mourinho a mai spus că nu doreşte să comenteze prestaţia unora dintre elevii săi, care "nu au prins o zi bună" şi a precizat că vrea să obţină calificarea în optimile competiţiei "cât mai curând posibil".

Campioana Rusiei, Rubin Kazan, a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 1-1, în partida cu formaţia italiană Internazionale Milano, contând pentru a doua etapă din Grupa F a Ligii Campionilor.

Gazdele au deschis scorul prin atacantul argentinian Alejandro Dominguez (11), iar oaspeţii au egalat graţiei reuşitei mijlocaşului sârb Dejan Stankovic (27).

La campioana Italiei, care a evoluat în inferioritate numerică din minutul 60, când Balotelli a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, Cristian Chivu a jucat pe întrega durată a partidei pe postul de fundaş stânga.

În urma acestui rezultat, Rubin a obţinut primul său punct în Grupa F a Ligii Campionilor, în timp ce Inter a acumulat două puncte.

Mai multe