Mulţumim Click! Ne-ai plătit întreţinerea

20 iunie 2010 14:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Ziarul tău preferat te ajută pe criză! Norocoşii care au câştigat premii de câte 500 de lei la concursul nostru, „Click! te scapă de întreţinere” spun că şi-au luat parcă o piatră de pe inimă.

Ieşeanul Vasile Vicol (68 de ani), unul dintre câştigătorii concursului Click! este bucuros că nu va avea grija cheltuielilor la întreţinere în următoarele două luni.

„Banii îi voi folosi chiar pentru plata întreţinerii. Locuim şase persoane într-un apartament cu patru camere şi plătim la întreţinere aproximativ 230-240 pe lună", ne-a spus norocosul care a câştigat 500 de lei.

Pensionarul ne-a mai spus că este prima dată în viaţă când a câştigat un premiu.

„Bucuria a fost cu atât mai mare. Voi mai participa la concursurile de la Click!, mai ales că sunt şi un cititor fidel al ziarului", a conchis Vasile Vicol.

Vrei şi tu să scapi de grija întreţinerii? Participă la concursul nostru. Trimite taloanele de concurs şi poţi câştiga unul din cele 10 premii săptămânale, fiecare de câte 500 de lei.

*Jăniţa Matei (68 de ani) spune că banii pe care i-a câştigat la concursul „Click! te scapă de întreţinere" sunt bineveniţi pentru că nu va mai avea câteva luni bune grija cheltuielilor de la bloc.

„Vara plătim 100 de lei pentru un apartament de două camere, însă iarna cheltuielile sunt şi 400 de lei. De abia îmi ajung banii pentru că am o pensie de 537 de lei şi acum îmi mai iau şi 15% din ea", ne-a spus ieşeanca.

*Băcăuanul Anton Balint are 55 de ani, e electrician şi citeşte zilnic, împreună cu soţia sa, ziarul Click!

„Îmi place că este distractiv şi are multe rubrici utile. Mă interesează informaţiile despre vedete, despre ce prostii au mai făcut cei din lumea mondenă", spune, amuzat, norocosul câştigător.

Soţii Balint vor folosi premiul de 500 de lei pentru plata întreţinerii în următoarele luni, iar Click! va rămâne ziarul lor preferat.

Mai multe