«Mulţumim Click! pentru premii»

24 martie 2014 22:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel mai iubit concurs s-a întors cu premii în valoare de 570.000 de lei, spre bucuria cititorilor. Au trecut doar patru zile de la concurs şi avem peste 200 de câştigători.

Norocoşii s-au ales cu tablete, telefoane, bani, abonamente, brăţări UV sau ochelari de soare. Unii dintre ei ne-au vizitat la redacţie pentru a-şi revendica premiile. Pentru Zoia Petcu (58 de ani), lozul norocos a picat la ţanc. Bucureşteanca a câştigat 200 de lei la Click!MANIA şi va cumpăra de ei medicamente pentru soţul bolnav. "E prima oară când câştig ceva şi sunt tare bucuroasă. Aveam mare nevoie de bani, pentru că soţul e bolnav şi o să merg să-i iau medicamente", ne-a spus femeia, care este pensioanară.

Lozul norocos i-a adus lui Ilie Cristescu (77 de ani) un abonament pe o lună la Click!

Şi Ilie Cristescu (77 de ani) a nimerit un loz câştigător. Pensionarul, care nu ratează nici un număr din ziarul preferat, a câştigat un abonament pe o lună la Click! "Eu cumpăr Click! de când a apărut pe piaţă. Ce noroc am avut să nimeresc un abonament gratis! Acum mai pun şi nişte bani deoparte. Mulţumesc Click!MANIA pentru premiu!", ne-a spus bucureşteanul.

Adi Dragotă (47 de ani) a câştigat 200 de lei

La redacţie ne-a vizitat şi Adi Gabriel Dragotă (47 de ani), care a nimerit un loz câştigător. "Am câştigat 200 de lei, bani pe care o să-i păstrez ca să am ce pune pe masă de Paşte. Acum pot să mă pregătesc cum trebuie pentru Sărbători", ne-a zis bucureşteanul, care e şomer. Tot 200 de lei a câştigat şi Constantin Pană (71 de ani). Pentru bucureştean e primul câştig din viaţă, iar de bani îi va cumpăra soţiei un cadou.

Constantin Pană (71 de ani) îi va cumpăra un cadou soţiei din banii câştigaţi

Mai multe