Mureş: Un şofer a fost la un pas să fie linşat de rromi

29 ianuarie 2011 17:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00 Fără să ţină seama de ceaţă şi carosabilul umed, femeia în vârstă de aproximativ 45 de ani a încercat să treacă în fugă strada, informează Adevărul de Seară Târgu-Mureş.

Şoferul a zărit-o însă prea târziu şi nu a mai putut face nimic. Martorii spun ca femeia a fost lovită în plin şi apoi proiectată în parbrizul maşinii. A murit pe loc.

Şoferul a ieşit din autoturism să îi dea o mână de ajutor, dar gaborii au sărit pe el. Puţin a lipsit să nu îl linşeze. Tânărul a luat-o la fugă şi a lăsat maşina acolo, apoi a sunat la 112 şi a cerut ajutor poliţiştilor. Pe când au ajuns la faţa locului, gaborii au spart autoturismul. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor ca să îi liniştească. Şoferul a fost escortat la Târgu-Mureş pentru a putea da declaraţii în linişte.

Poliţiştii de la circulaţie au deschis o anchetă. Din primele cercetări însă, şoferul nu se face vinovat de nimic. Din cauza accidentului, circulaţia a fost deviată timp de o jumătate de oră.

Mai multe