Mutu l-a scuipat, l-a înjurat şi a vrut să-l bată pe un şef de la Dinamo!

20 decembrie 2012 18:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu poate trece anul fără ca Adrian Mutu să fie implicat într-un scandal cu tentă de violenţă. Cu atât mai surprinzător este acest caz, cu cât "Briliantul" a dorit să-i aplice o corecţie fizică unuia dintre şefii clubului la care el a spus că vrea să-şi încheie cariera.

Conform unor surse, Adi Mutu ar fi vrut să-l bată pe Dragoş Săvulescu, acţionarul lui Dinamo. Cei doi s-ar fi aflat la o masă în restaurant, alături de Cristi Borcea. De unde ar fi pornit totul? De la o afirmaţie în vânt a lui Săvulescu, privind situaţia materială a fotbalistului lui Ajaccio.

"Eu am mai mulţi bani decât tine", i-ar fi zis omul de afaceri lui Mutu. Asta l-ar fi scos din fire pe atacantul naţionalei, care se pare că l-a scuipat, l-a înjurat şi ar fi vrut chiar să-l bată pe Săvulescu, pentru că ar fi îndrăznit să se laude cu banii lui, considerând asta o aroganţă la adresa lui.

Conform martorilor, noroc cu Cristi Borcea, care i-ar fi despărţit pe cei doi. N-ar fi deloc o surpriză ca acest incident să fie adevărat, având în vedere antecedentele lui Mutu. A bătut un ospătar la Constanţa, unul la Florenţa şi a produs scandaluri pe oriunde a jucat.

Iată aici povestea ospătarului bătut de Mutu la Constanţa, în cantonamentul naţionalei:

Poveste îngropată: primul ospătar, victimă a lui Mutu, este de negăsit

Citiţi aici toate detaliile despre scandalul în care a fost implicat Mutu cu ospătarul albanez de la Florenţa:

Mutu riscă de la 3 luni la 3 ani de închisoare!

Mai multe