Mutu s-a făcut băiat cuminte

22 martie 2011 17:55   Actualitate
Ultima actualizare:

„Nu vreau să mai am probleme de disciplină la lot. Nu ai statut aparte, trebuie să respecţi programul aşa cum fac toţi ceilalţi", i-a transmis Răzvan Lucescu lui Mutu la prima discuţie pe care au avut-o la reunire. „Briliantul" a luat în serios avertismentul antrenorului şi a vrut să dovedească faptul că s-a schimbat.

Aşa că a refuzat invitaţiile apropiaţilor de a ieşi în oras în seara în care Luce jr. i-a lăsat liberi pe „tricolori". Luni, după ora zece, atacantul Fiorentinei a fost vizitat la Mogoşoaia de un prieten, care însă a părăsit dezamăgit baza de pregătire, fotbalistul preferând să rămână acolo peste noapte. Adi Mutu, alături de alţi jucători care nu au părăsit cantonamentul, s-au uitat la televizor la meciul din Liga 1 dintre Unirea Urziceni şi Braşov, apoi fiecare s-a retras la treaba lui.

Mutu a mai zăbovit la discuţii cu amicul său, apoi a mers şi el în camera pe care o ocupă de unul singur. „Nu este cu nimic schimbat. E jovial ca de obicei, vorbeşte cu toată lumea, râde. Se vede că e fericit că a revenit la lot. Echipei i-a lipsit mult nu numai în teren, ci şi în afara lui, pentru că mereu Mutu strânge jucătorii în jurul lui", a povestit un apropiat al naţionalei.

Mai multe