Mutu,comparat de presă cu un «vagabond»

21 septembrie 2009 16:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Italienii de la romanews.eu l-au taxat pe internaţionalul român pentru prestaţia sub aşteptări pe care a avut-o duminică seară, pe "Olimpico" din Roma.

Fiorentina a pierdut cu 3-1, însă jocurile erau făcute încă de la pauză, unde gazdele au intrat cu un avantaj de trei goluri.

Mutu? "O fantomă, de nerecunoscut!", l-a caracterizat întreaga presă din Italia pe decarul toscanilor, schimbat de Prandelli în minutul 60 al întâlnirii.

Dacă jurnaliştii apropiaţi Fiorentinei au încercat să caute scuze pentru evoluţia ştearsă a "Briliantului", romanii l-au ironizat pe Adrian Mutu.

"S-a plimbat pe teren ca un vagabond în staţia centrală", a scris romanews.eu. În acelaşi material, semnat de Paolo Franci, Mutu a fost comparat cu un celebru actor italian.

"După numeroasele accidentări şi peripeţiile economico-disciplinare, astăzi seamănă cu Adriano Celentano, care, în "Il Bisbetico Domato", o legăna pe voluptuoasa Ornella Muti", a notat, metaforic, sursa menţionată.

Sarcasmul cu care suporterii Romei îl prezintă acum pe Mutu vine în condiţiile în care, în urmă cu un an, românul a fost extrem de aproape de un transfer în Cetatea Eternă.

"Geniul preşedintelui Della Valle merită un monument pentru faptul că nu l-a vândut atunci pe Mutu în schimbul unei tone de aur", se arată în încheierea caracterizării făcute lui Mutu de romanews.eu.

Mai multe