N-ai fi crezut în ce film vrea să joace fizicianul Stephen Howking

2 decembrie 2014 12:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Astrofizicianul Stephen Hawking (72 de ani) a dezvăluit recent care e noua sa ambiţie în carieră, aceasta neavând nicio legătură cu ştiinţa: vrea să joace în filme.

Stephen Hawking a dezvăluit că vrea să joace în filme. Rolul pe care l-ar dori este cel al unui răufăcător, în seria ”James Bond”, infomează Huffington Post. ”Rolul ideal pentru mine ar fi un personaj negativ într-un film cu James Bond. Cred că scaunul cu rotile şi vocea computerizată s-ar potrivi cu rolul”, a declarat Hawking pentru revista Wired, potrivit Mediafax.

Totul despre Stephen Hawking

Stephen Hawking, care se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile şi comunică prin intermediul unui computer şi a unui sintetizator vocal, a fost diagnosticat cu o maladie neuronală degenerativă (scleroză laterală amiotrofică) la vârsta de 21 de ani. Medicii i-au spus în acel moment că mai avea de trăit cel mult doi sau trei ani. Ajuns în prezent la vârsta de 72 de ani, Stephen Hawking e unul dintre cei mai apreciaţi oameni de ştiinţă din lume, fiind cunoscut pentru lucrările sale şi pentru cartea "Scurtă istorie a timpului", devenită un bestseller internaţional. Stephen Hawking a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic în 1982 şi e membru al Academiei de Ştiinţe Americane.

Mai multe