Narcis Ianău, împreună cu mama lui de Paştele catolic, după ani întregi: «S-a sacrificat pentru noi»

11 aprilie 2013 14:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Joi după-amiază, Narcis a fost invitat pe canapeaua lui Cătălin Măruţă, în studioul Happy Hour. Acesta a vorbit despre mama lui, cea mai importantă femeie din viaţa artistului.

Narcis a mărturisit că mama lui a plecat din ţară pentru ca familia lui să aibă o viaţă mai bună şi că nu i-a fost uşor să se desprindă de copii."Pentru dânsa e foarte greu. Şi mă doare sufletul când mă gândesc că dânsa s-ar putea acuza pe sine că nu a fost alături de mine. Dânsa a plecat pentru ca noi să avem un trai mai bun, să ne asigure o casă. Eu îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine", a spus acesta.

Narcis a petrecut Paştele alături de mama lui, Felicia

Artistul a povestit că nu îi este uşor atunci când citeşte comentarii rătăcioase la adresa mamei lui şi că aceasta se consumă foarte tare atunci când vede cum o judecă lumea. "Dânsa pune la suflet comentariile de pe internet care o acuză că a plecat în Italia şi ne-a lăsat singuri. Multă lume nu se gândeşte că a plecat pentru ca nouă să ne fie bine şi atunci comentează", a declarat tânărul.

Narcis Ianău i-a făcut şi o declaraţie mamei lui, Felicia: "Eu îi spun mamei mele că o iubesc şi că nu vreau să se simtă niciodată vinovată pentru ceea ce a făcut. Eu îi spun să fie mândră de ceea ce am realizat. Datorită dânsei eu m-am realizat şi am putut să îmi urmez studiile. Dânsa s-a sacrificat pentru noi".

Mai multe