Narcis Ianău şi-a revăzut mama de Paşti

3 aprilie 2013 15:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Felicia Ianău, mama lui Narcis Ianău, este plecată din România de mai bine de 12 ani. Aceasta a plecat să muncească în Italia, atunci când nu şi-a mai găsit serviciu în ţară.

Narcis Ianău şi familia lui sunt catolici, iar anul acesta au petrecut Paştele pe 31 martie. Pentru prima dată după 5 ani în care a simţit cumplit lipsa mamei de sărbători, anul acesta Narcis şi-a împlinit visul de a fi lângă mama lui. Cătălin Măruţă l-a ajutat să ajungă în Italia, în Arezzo, acolo unde mama lui locuieşte de mai mult de 12 ani. Reînâlnirea celor doi a fost foarte emoţionantă, atât Narcis, cât şi mama sa luptându-se din greu să îşi stăpânească lacrimile.

"Suntem catolici. E o sărbătoare pe care nu am mai petrecut-o împreună de foarte mult timp. Mama a plecat pentru că trebuia să ne crească. Ea a fost şi este şi acum principalul sprijin al familiei", a povestit Narcis, vizibil emoţionat.

Înainte de a ajunge la casa mamei sale, Narcis s-a oprit să cumpere un buchet de trandafiri, florile preferate ale acesteia

Atunci când şi-a văzut băiatul, Felicia Ianău a rămas fără cuvinte. Dorul de fiul ei a fost atât de mare, încât a început să plângă imediat. Mama lui Narcis a mărturisit că nu şi-a văzut copilul de mai bine de un an şi că ultimul Paşte în familie l-au petrecut în urmă cu cinci ani. Felicia a spus că nu a crezut că vor mai face Paştele împreună prea curând.

Felicia Ianău a fost impresionată de florile şi cadourile primite de la fiul ei

"Am plecat din România, în ziua în care Narcis făcea şase ani. Mi-a fost foarte greu să plec, dar din cauză că acasă nu erau bani, a trebuit să o fac. Aici am făcut orice muncă de jos, curăţenie, întreţinere, bucătărie", a mărturisit mama lui Narcis.

Felicia Ianău are regrete legate de alegerea pe care a făcut-o în urmă cu 12 ani. "Eu am foarte puţine amintiri cu copii mei. Am stat aici cât erau ei mici şi am pierdut cei mai frumoşi ani ai lor", a spus aceasta, cu ochii în lacrimi.

Narcis şi mama lui au mers la slujba de seară oficiată la Domul din Arezzo

Mai multe