Narcis Ianău va interpreta un rol în opera germană "Wonder Wood"

1 august 2011 10:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Duminică şi luni a avut loc la Bucureşti primul casting pentru această producţie, în prezenţa compozitorului operei, Jurgen Doetsch, şi a autorului libretului şi producătorului Ali Namdar, la invitaţia prinţului Paul şi a prinţesei Lia, notează Mediafax.

10 artişti români ai scenei lirice s-au prezentat la audiţii, dintre care a fost selectat, în această primă etapă, Narcis Iustin Ianău, a declarat prinţesa Lia într-o conferinţă de presă ce a avut loc luni în Capitală.

Premiera mondială a operei "Wonder Wood" va avea loc după o perioadă de 9 - 12 luni, prinţul Paul şi prinţesa Lia dorind ca acest lucru să se întâmple în România.

Opera "Wonder Wood" este o fabulă, având ca personaje animale. "Este o muzică frumoasă, agreabilă, creată nu numai pentru a impresiona muzicienii, ci şi pentru a distra publicul", a spus producătorul Ali Namdar.

Narcis Iustin Ianău, în vârstă de 17 ani, a fost marea revelaţie a primului sezon al emisiunii "Românii au talent" de la Pro TV. El a reuşit să se claseze pe locul al doilea în finala "Românii au talent".

Mai multe