Narcisa: «Am plătit avortul cu banii de pe rochiţele lui Guţă»

30 mai 2011 15:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Narcisa a fost luni la medic, unde a suferit o întrerupere de sarcină. Fosta iubită a lui Guţă era însărcinată în două luni cu manelistul.

Narcisa a apărut în urmă cu o lună în peisajul monden acuzându-l pe Nicolae Guţă că-şi neglijează copilul. Ulterior a anunţat că este gravidă din nou cu Regele Manelelor.

Cu toate că a fost foarte fericită când a aflat că "a venit iepuraşul" şi i-a adus un bebe, Narcisa a fost dezamăgită când a văzut că Guţă o ignoră şi nu vrea să recunoască copilul. Astfel, ea a luat o decizie radicală.

"Am fost la medic pentru o întrerupere de sarcină. Nu mi-am dorit asta. Dar dacă el n-a vrut copilul, nu pot să aduc un copil ca să sufere pe lume. Mi-am vândut hainele şi mi-am plătit întreruperea de sarcină", a spus Narcisa, la Acces Direct.

"Îmi place să mă asortez. Lui Guţă nu-i place. Da nu-i nimic că vând tot. Îmi vând toate hainele, nu mai vreau să am nimic de la el. Vreau să dau şi patul că-mi aduce aminte de Guţă. Numai la băiat nu mai renunţ", a mai spus bruneta.

"Guţă e un om bun, Pământul e rău că-l suportă. Vreau să-mi caut de lucru că nu mai vreau să iau niciun ban de la el", a spus aceasta.

Mai multe