Natalia Chivu trage la bani!

13 februarie 2010 21:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Bani, cheile de la o maşină în valoare de 100.000 de euro şi o carte de filosofie, acestea par să îi contureze viitorul Nataliei Chivu. La petrecerea organizată pentru ruperea turtei, micuţa a râs toată seara şi s-a jucat cu invitaţii până aproape de miezul nopţii.

Muzică braziliană ascultată în surdină, un meniu cu trei feluri de mâncare şi zeci de lumânărele parfumate de culoare albă, aşa a fost decorat localul în care i-au rupt turta fiicei Adelinei şi a lui Cristi Chivu.

Mai citeşte:

Chivu n-a dansat la ziua Nataliei!

Cristi Chivu se poate antrena!

Apare noua frizură Cristi Chivu?

Mama lui Cristi Chivu: «Nu am mâncat şi nu am dormit două zile»

El este cel care i-a spart capul lui Cristian Chivu

Cristi Chivu: «Mi-a fost teamă că o să mor!»

Momentul de maxim interes al serii a fost atunci când micuţa a fost pusă să aleagă trei obiecte de pe tava argintată. "Au interesat-o numai cele mai scumpe obiecte.Prima alegere au fost cheile de la maşina lui Cristi, în valoare de 100.000 de euro, după aceea a ales câteva bancnote de euro, iar la sfârşit o carte de filosofie", susţine unul dintre invitaţi, care a preferat să-şi păstreze anonimatul.

Spre surprinderea tuturor, Cristi şi Adelina au ţinut-o pe fetiţa lor până spre sfârşitul petrecerii, Natalia fiind foarte veselă la evenimentul organizat pentru ea.

"Micuţa Natalia a stat foarte cuminte pe toată durata serii. A râs tot timpul şi a rămas până târziu, plecând în jur de 11 noaptea, când a fost dusă acasă", a adăugat aceeaşi sursă.

Nelipsiţi de la evenimentul de familie au fost părinţii Adelinei şi mama fotbalistului, care a venit însoţită de mai tânărul său iubit.

"Petrecerea a fost organizată de Adelina şi soacra ei, soţia fotbalistului sfătuindu-se în privinţa locaţiei şi cu buna sa prietenă Raluca Lăzăruţ", a declarat un angajat al locaţiei.

Gică Hagi şi soţia i-au adus Nataliei o jucărie electronică

Sora lui Cristi şi iubitul ei au adus un pachet uriaş cu jucări

Fostul coleg al Adelinei, Marius Niţă, s-a "luptat" cu darul pentru Natalia

Mai multe