17 focuri de armă în Capitală după un șofer de 16 ani drogat

18 martie 2016 12:22   Național
Ultima actualizare:

Poliţiştii au tras, azi noapte, 17 focuri de armă pentru a opri o maşină condusă de un adolescent drogat. Un om al legii a fost rănit de șoferul fugar.

O razie obișnuită a polițiștilor de la Rutieră s-a transformat într-o scenă de film de acțiune. Azi noapte, la ora 1.00, oamenii legii au somat şoferul unui BMW cu numere străine ce se deplasa pe Calea Moşilor să oprească.

A venit până în dreptul polițiștilor, a întors şi a fugit. În acel moment, aceștia au pornit în urmărirea acestuia pe Calea Văcărescu, Pantelimon, apoi pe Şoseaua Petricani.

Ajunși pe câmp, unde nu mai exista pericolul ca o altă persoană să fie rănită, polițiștii au tras după fugar.

În aproape 30 de minute de urmărire au fost trase 17 gloanțe, după care adolescentul a fost blocat de mașinile Poliției, iar şoferul a fost nevoit să coboare din maşină.

Așa au stabilit că cel care se afla la volan avea 16 ani, deci nu avea permis, iar în urma testării s-a aflat că era drogat.

În urma incidentului, un poliţist a fost acroşat şi rănit de şoferul fugar, acesta suferind o fractură de calcaneu şi contuzie forţe gamba stânga.

Şoferul a fost dus la Parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 2, cu propunere de arestare preventivă pentru conducere fără permis.

Mai multe