25 de ani de pușcărie pentru militarul care şi-a măcelărit iubita la coafor

12 decembrie 2018 14:24   Național
Ultima actualizare:

Militarul care şi-a măcelărit iubita la coafor şi-a primit sentinţa: 25 de ani de pușcărie. Pe lângă închisoare, trebuie să achite o sumă uriașă familiei îndoliate.

Militarul care a şocat o ţară întreagă după ce a comis o crimă din gelozie şi-a aflat sentinţa, care a venit la aproape un an de la arestul preventiv, scrie adevarul.ro. Instanţa s-a pronunţat şi asupra daunelor morale pe care acesta trebuie să le achite către familia fostei sale iubite.

Florin Oprea, militarul care şi-a ucis iubita într-un coafor din Titu, judeţul Dâmboviţa, în luna ianuarie a acestui an, a fost condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare.

Subofiţerul va trebui să plătească şi daune morale în valoare de 3.000.000 de lei familiei victimei. Crima a fost comisă din gelozie, spun procurorii.

Bărbatul fusese părăsit de iubită înainte de tragedie pentru că era prea violent. Ba mai mult, ea l-a reclamat la poliţie de mai multe ori, însă nu s-a luat nici o măsură. Este şi motivul pentru care şeful IPJ Dâmboviţa a fost cercetat de corpul de control al Poliţiei Române. Rezultatele anchetei nu sunt gata nici acum.

Subofiţerul Florin Oprea a ucis-o pe iubita sa marţi, 23 ianuarie, cu mai multe lovituri de cuţit, într-un coafor din Titu. Acesta a recunoscut fapta şi le-a dezvăluit anchetatorilor şi motivul pentru care şi-a ucis iubita.

Mai multe