6 măsuri pentru a scăpa de haosul de la Permise

25 noiembrie 2016 20:12   Național
Ultima actualizare:

În sfârşit, scăpăm de cozile de la Permise. Dragoş Tudorache, ministrul de Interne, i-a pus pe prefecţi să vină cu soluţii pentru ca haosul să dispară cât mai repede. Ieri au fost prezentate măsurile salvatoare.

Cine vrea să-şi facă paşaport, să-şi înmatriculeze maşina sau să dea examen pentru permisul de conducere trebuie să se prezinte în aceeaşi clădire, aflată pe Bd. Pipera, nr. 49. Aşa se face că de mai bine de şase luni, atât bucureştenii, cât şi ilfovenii stau la cozi care înconjoară clădirea. Ajung la ghişee doar cu bon de ordine, pe care-l iau de cum crapă de ziuă. Nimeni n-a luat măsuri, până mai ieri, când Dragoş Tudorache, ministrul de Interne, i-a chemat la discuţii pe prefectul Capitalei şi pe cel de la Ilfov. Le-a cerut să vină cu soluţii, pentru ca haosul să devină o amintire.

Paşapoartele se mută la Plaza România

12 ghişee! Atâtea vor fi eliberate după ce Direcţia de Paşapoarte care funcţionează în prezent la Permise şi Înmatriculări va fi mutată la mall-ul Plaza România, aflat pe Bd. Timişoara, din sectorul 6, începând din 30 ianuarie 2017.  Surse din cadrul Ministerului de Interne ne-au declarat faptul că a fost vizitată locaţia şi că a fost aleasă în urma unor lungi discuţii.

”Sunt condiţii civilizate, există parcare subterană, iar omul poate bea liniştit o cafea şi îşi poate face cumpărăturile până când paşaportul este gata, dacă alege să-i fie emis la urgenţă”, au explicat sursele noastre.  

Mai multe