7 răniţi şi 3 maşini făcute praf dintr-o singură lovitură!

21 aprilie 2014 18:19   Național
Ultima actualizare:

S-a crezut în filmele poliţiste! Un tânăr băut la volan a vrut să scape de poliţiştii care goneau pe urmele lui, în centrul Timişoarei. A călcat pedala de acceleraţie la maximum şi a pornit într-o cursă cum doar la televizor a văzut. "Cascadorul" de ocazie s-a împotmolit însă pe o străduţă. A lovit trei maşini şi a rănit 7 oameni.

A petrecut cu prietenii până la miezul nopţii, apoi s-a urcat băut la volan. Nu a mai contat nici măcar ce culoare avea semaforul. Cristian Lucian Frătuţu (26 de ani) voia să ajungă mai repede acasă, aşa că a trecut pe roşu. Surprins de un echipaj de poliţie, tânărul a refuzat să tragă pe dreapta. A zis că îi fentează pe poliţişti, cum a văzut el în filme. Aşa că a apăsat acceleraţia şi a gonit prin oraş.

Oamenii legii au pornit imediat în urmărirea lui, cu sirenele în funcţiune. După ce a încercat, fără succes, să îi ameţească pe poliţişti, intrând cu maşina pe câteva străduţe lăturalnice, Cristian a demarat cu maşina Audi A8 spre ieşirea din oraş. La un moment dat, din cauza vitezei prea mari, a lovit din spate un taximetru, un VW Passat, care circula în faţa sa, pe acelaşi sens de mers.

Medicii şi poliţiştii au intervenit la locul accidentului

Taxiul a fost proiectat pe cealaltă bandă şi s-a izbit violent de un BMW parcat. În taxi se aflau cinci persoane, şoferul şi o familie cu doi copii. Toţi au fost răniţi şi duşi la spital. Şi doi tineri care se aflau în BMW-ul parcat au avut nevoie de îngrijiri medicale. În total, 7 oameni au ajuns la spital, iar toate maşinile implicate au fost serios avariate. Cu o alcoolemie de 0,59 mg/l, Cristian Lucian Frătuţu a făcut spectacol chiar şi după ce a fost prins. A devenit recalcitrant când a fost reţinut şi i-a ameninţat pe poliţişti. El se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală şi conducere în stare de ebrietate.

Mai multe