A amenințat-o pe Facebook, dar nu l-a luat în serios. Mama a trei copii, ucisă de soț

5 septembrie 2017 20:24   Național
Ultima actualizare:

O femeie de 39 de ani, mamă a trei copii, a fost ucisă de bărbatul alături de care a trăit mulți ani și cu care se afla în proces de divorț din cauza agresivității acestuia. Femeia a fost înjunghiată mortal la doar 50 de metri de locuința sărmanei femei neajutorate.

Un tată și-a lăsat cei trei copii fără mamă după ce a ucis-o cu cruzime pe femeia cu care a fost căsătorit timp de 20 de ani. În ultima perioadă, bărbatul devenise din ce în ce mai agresiv și o bătea crunt, iar femeia s-a hotărât să plece la părinții ei cu tot cu copii. Tatăl femeii  conducea mereu la autobuz, spre locul de muncă. Marţi, însă, nu a însoţit-o, pentru că toţi ştiau că soţul victimei s-ar fi aflat în Germania, în vacanţă.

Femeia a primit multe mesaje de amenințare în ultima vreme și, din păcate, nu le-a luat în serios. Marţi s-a dus singură, iar soţul ei a înjunghiat-o în plină stradă şi mai apoi a fugit de la faţă locului. În timp ce ea îşi dădea ultima suflare, poliţiştii au reuşit să pună mâna pe individ, iar acum acesta se află la audieri.

Mai multe