A blocat în trafic mașina soției crezând că are o aventură extraconjugală și l-a amenințat cu moartea pe presupusul amant

7 iunie 2021 13:57   Național
Ultima actualizare:

Scene demne de filmele de acțiune s-au derulat, în urmă cu aproape un an pe străzile din Zlatna, județul Alba. Un bărbat gelos a blocat în trafic mașina soției deoarece a crezut că are o relație extraconjugală cu persoana aflată pe scaunul din dreapta. Mai mult, bărbatul l-a amenințat cu moartea pe persupusul rival.

Bărbatul a fost anchetat de procurori însă, pentru că recunoscut fapta și a spus că regretă incidentul, acesta s-a ales cu o pedeapsă modică, fiind supravegheat însă cu atenție de poliție, conform Adevărul.ro.

A blocat traficul crezând că soția are un amant

Incidentul s-a produs pe 25 august 2019, pe Calea Moţilor, pe sensul Alba Iulia – Şard. Bărbatul a blocat timp de 20 de minute singura bandă de mers, prin poziţionarea autoturismului său cu faţa spre bordura, perpendicular pe sensul de mers, obligându-i pe ceilalţi participanţi la trafic să intre pe sensul opus pentru a-l depăşi.  

Mai mult, acesta l-a ameninţat cu moartea pe rivalul aflat în maşina condusă de soţia lui.  

Cei doi au sunat la poliție, iar bărbatul gelos a fost dus la audieri. Ulterior, a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Magistrații l-au condamnat pentru două infracţiuni: împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice şi ameninţare.

Pedeapsa rezultantă este de şapte luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de doi ani.   Însă a primit o pedeapsă în amânare. Astfel, dacă nu mai comite alte fapte de acest fel, aceasta se va șterge și nu va mai apărea în cazier. Altfel, va executa pedeapsa.

Deşi victima a solicitat daune morale în valoare de 5.000 de lei, prin documentul semnat între inculpat şi procuror a fost lăsată nesoluţionată latura civilă.  

Citește și:VIDEO Urmărire ca-n filme după un interlop băut la volan

Mai multe