A căzut cu capul în borhot în timp ce făcea ţuică

31 octombrie 2019 15:16   Național
Ultima actualizare:

Momente de groază pentru o femeie comuna Halmăşd, judeţul Sălaj. A căzut în borhot-ul fierbinte în timp ce făcea ţuică. Femeia a fost dusă cu elicopterul la Clinica de Mari Arşi din Timişoara, cu arsuri de gradul 2 pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului.

Femeia  în vârstă de 56 de ani se afla acasă cu soţul ei, când s-a produs nenorocirea. Tocmai vărsase borhotul fierbinte din cazanul de ţuică, într-o groapă special făcută în curte. S-a împiedicat şi a căzut în fiertură. A strigat după ajutor, iar soţul a reuşit să o ridice din groapa respectivă. Când a văzut în ce stare e a sunat la 112.

„La faţa locului au intervenit echipajul de prim-ajutor SMURD de la Garda de Intervenţie Nuşfalău, precum şi echipajul elicopterului SMURD de la Baza Aeriană Jibou. Pacienta a fost stabilizată şi transportată cu elicopterul la Clinica de Mari Arşi din Timişoara. Avea arsuri pe o suprafata e aproximativ 60% din suprafaţa corpului”, a declarat pentru Click! purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Andrei Jacodi.

Citeşte şi:

Palinca de lux care costă 1.000 de euro sticla. E făcută din cireşe amare şi are 10 ani vechime

«Noi mai bem şi ţuică, d-aia nu suntem primii»

Mai multe