A crezut că şi-a omorât iubita şi şi-a tras un glonţ în gură

1 iulie 2011 17:24   Național
Ultima actualizare:

Crezând că a omorât-o, Gabriel Neluţu Buicu s-a sinucis de supărare. Nenorocirea s-a petrecut la 4 dimineaţa, într-un bloc de pe Aleea Callatis din sectorul 6. Aici, Buicu locuia în chirie, cu alţi doi colegi de muncă. Iubita lui îl vizita frecvent, iar ultima întâlnire dintre cei doi a fost ieşită din comun.

Inexplicabil, Buicu s-ar fi jucat cu pistolul din şifonier (personal, nu cel din dotare). Arma s-a descărcat, iar un glonţ a lovit-o superficial pe iubita lui în zona gâtului.

Fata a leşinat în urma şocului, iar Buicu a crezut că e moartă. Atunci, bărbatul şi-a zburat creierii. „Când am ajuns la serviciu am fost şocaţi. Toţi mai avem probleme, mai avem derapaje, dar nu ne-am fi închipuit că Gabi ar putea face aşa ceva", a spus un coleg al poliţistului, citat de ziarul Adevărul.

Anchetatorii încearcă să afle acum motivul exact pentru care Gabriel a recurs la acest gest. Ieri, unul dintre colegii lui de apartament, care era în casă în momentul incidentului, a fost audiat la Poliţia Capitalei.

Citeşte şi:

Un poliţist din Capitală şi-a împuşcat iubita şi apoi s-a sinucis

Un poliţist de frontieră s-a spânzurat din cauza datoriilor. Avea un credit pe care nu-l mai putea plăti!

Un poliţist beat a omorât un biciclist şi a fugit

Fiu de poliţist, închis după ce a  împuşcat o fată cu arma tatălui

Mai multe