A dat cu maşina peste poliţist că s-a certat cu iubita

12 martie 2017 21:02   Național
Ultima actualizare:

Nu era băut, avea actele în regulă, dar cu toate astea nu a vrut să oprească la semnalul poliţiştilor. Ba, mai mult! A dat cu maşina peste ei de supărare. Se certase cu iubita şi nu voia să vadă pe nimeni în faţa ochilor.

O razie banală a poliţiştilor s-a transformat într-o adevărată operaţiune. Nu mai puţin de 20 de oameni ai legii de la Brigada Rutieră şi de la Ordine Publică s-au strâns sâmbătă dimineaţă, la ora 2.30, în jurul unui Porsche Macan, în valoare de 140.000 de euro.

Cel care se afla la volan a făcut o aroganţă. A trecut pe roşu în intersecţia de la Piaţa Domenii, din Capitală, iar în momentul în care i s-a făcut semn să oprească l-a luat pe capotă pe poliţistul care-i ieşise în cale. Este vorba despre Roni Herscovici, 22 de ani, fiul lui Carol Herscovici, un traficant de droguri arestat în anul 2000. Nu a vrut să iasă cu nici un chip din maşină. I-a înjurat pe agenţi şi le-a arătat ”mândreţea” din pantaloni. Aceştia au chemat în ajutor mai multe echipaje, astfel că imediat s-a strâns un grup în uniformă.

Au tras chiar şi trei focuri de armă în aer, în speranţa că poate-l sperie pe şoferul teribilist şi se predă. ”Toată circulaţia a fost închisă. Nu puteam şti dacă nu cumva are ceva periculos în maşină. Am încercat să spargem geamul, dar era securizat. Până la urmă i-am chemat pe părinţi. A venit mama, alături de tatăl lui vitreg, care a deschis maşina cu cheia”, ne-au spus surse oficiale.

Surse din anchetă au dezvăluit pentru Click! faptul că tânărul se află în depresie, după ce în urmă cu trei săptămâni s-a certat cu iubita lui. Ba chiar ia medicamente antidepresive. După ce a ajuns pe mâna oamenilor legii, Roni a colaborat. A dat probe de sânge şi urină şi s-a stabilit că nu băuse şi nici nu consumase droguri. Acesta se află acum după gratii pentru 30 de zile, fiind acuzat de ultraj. Poliţistul lovit are trei degete de la o mână rupte. 

Mai multe