A făcut 1.600 km să-şi omoare iubita

23 aprilie 2014 18:36   Național
Ultima actualizare:

Scene de groază, ieri dimineaţă, în gospodăria unui bărbat din comuna Dunăreni, Constanţa. El a găsit-o, într-una din camere, pe iubita fiului său, înjunghiată, într-o baltă de sânge. În altă încăpere, băiatul său de 27 de ani zăcea cu un ştreang înfăşurat în jurul gâtului.

Costel Ţiripan lucra în Germania, dar a vrut să-şi petreacă sărbătorile de Paşte acasă, la Dunăreni, cu familia şi iubita lui, Mihaela, de 17 ani. După un drum de aproape 1.600 km, a petrecut câteva zile la părinţii fetei, într-o comună învecinată, iar marţi seara a venit cu Mihaela la locuinţa tatălui său. Acesta a plecat de acasă spunând că vrea să îi lase singuri să se bucure de puţinele zile care le-au mai rămas de petrecut împreună.

Ieri dimineaţă, când tatăl s-a întors acasă, a avut parte de scene de groază. Mihaela zăcea fără suflare, într-o baltă de sânge, în dormitor. Disperat, omul a început să-l caute pe Costel să afle ce s-a întâmplat. Însă, când a ajuns în altă încăpere, a îngenunchiat de durere. Fiul său se spânzurase. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au stabilit că tânărul a înjunghiat-o pe Mihaela, iar apoi, când a realizat ce a făcut, şi-a luat viaţa.

† Mihaela avea 17 ani

Vecinii spun că nu au auzit ca cei doi să se certe în timpul nopţii, iar deocamdată, anchetatorii nu ştiu care a fost mobilul crimei. Mihaela avea un copil de 1 an si patru luni din altă relaţie, însă, din fericire, în noaptea aceea îl lăsase cu părinţii ei. Astfel, micuţul a scăpat cu viaţă, însă a rămas acum fără mamă.

Mai multe