A fost agresat de hoţii de lemne, iar apoi amendat de poliţie

3 februarie 2016 19:02   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost luat la bătaie de hoţii de lemne pe care i-a găsit în pădure. Au sărit cu lopeţile pe el, iar el a filmat totul. Incidentul s-a petrecut anul trecut, însă bărbatul a făcut publice imaginile abia acum deoarece a aflat de cazul maramureșeanului amendat după ce a reclamat un transport suspect de lemne.

Bărbatul din județul Argeș a pornit cu ATV-ul personal, în vara anului trecut, pe urmele unui grup de indivizi care ar fi tăiat lemne ilegal dintr-o pădure din comuna Davidești. A făcut publică această filmare abia acum deoarece, spune el, este sătul de nedreptăți după ce a auzit și de cazul maramureșeanului amendat după ce a sesizat un transport suspect de lemne, informează DIgi 24.

În prezent este în desfășurare o anchetă pentru vătămare corporală. De asemenea, bărbatul nu este nici el străin de situația maramureșeanului, întrucât a fost amendat de trei ori de polițiști, care au considerat că au fost alertați fără motiv. Însă argeșeanul și-a recuperat banii în instanță, unde judecătorii i-au dat câștig de cauză. 

Mai multe