«A fost cel mai frumos Paşte în familie»

18 aprilie 2017 21:21   Național
Ultima actualizare:

Bucurie mare în familia lui Gheorghe Guşoi, vâlceanul care a descoperit cel mai râvnit loz de la Click!MANIA.

Bărbatul a câştigat un Opel Corsa, în valoare de 48.300 de lei, pe care i-o va face cadou de nuntă fiului său. Ieri, norocosul a plecat cu maşina acasă. 

“A fost cel mai frumos Paşte în familie şi cea mai frumoasă aniversare! Am ciocnit ouă, am mâncat cozonac şi am “udat” maşina. A fost dublă sărbătoare, pentru că a fost şi ziua mea de naştere. Băiatul a venit acasă cu nora şi au fost tare fericiţi că le voi face maşina cadou de nuntă. Vor face o nuntă mică, restrânsă, în iulie”, ne-a spus vâlceanul. Ieri, Gheorghe (59 de ani) ne-a vizitat la redacţie cu numerele roşii şi şi-a luat în primire maşina. 

“Acestea sunt provizorii. Băiatul meu o să aleagă nişte numere cu semnificaţie specială pentru el. Abia aşteaptă s-o conducă. Are permis de la 18 ani şi e un şofer bun”, ne-a spus bărbatul, în timp ce-i monta numerele roşii. 

Maşina va rămâne la Râmnicu Vâlcea până în iulie şi apoi, Codruţ, fiul câştigătorului, o va lua în Capitală. “Le-am promis că este cadou de nuntă şi mă ţin de cuvânt. Ei locuiesc în Bucureşti şi vor lua maşina acolo”, a conchis bărbatul. 

Mai multe