A fost sechestrată 22 de ore şi bătută crunt de iubitul gelos

10 septembrie 2015 8:25   Național
Ultima actualizare:

A trăit un adevărat coşmar. O tânără de 26 de ani, din Lugoj, susţine că a fost sechestrată şi bătută cu bestialitate de iubitul ei cu 9 ani mai mare, gelos peste măsură.

 Adrian Claudiu Bajusz, în vârstă de 35 de ani, a sechestrat-o pe fată 22 de ore, timp în care şi-a bătut prietena cu bestialitate. Tânăra s-a ales cu trei coaste rupte, are răni la ochi, i-a fost smuls părul din cap, iar corpul e plin de vânătăi.

“Au mai fost episoade în care mai m-a bătut din cauza unor întrebări legate de trecutul meu, dar niciodată nu s-a întâmplat aşa ceva. Ceea ce s-a întâmplat a început tot în urma geloziei sale. După ce m-a întrebat dacă l-am înşelat şi cu cine am fost în apartament, a început să mă bată cu cureaua peste spate, apoi alterna loviturile cu pumnii, peste cap şi peste spate. M-a bătut aproape 22 de ore şi nu am putut să mă ating de telefon. La un moment dat eram pe jos, lipită cu spatele de perete. M-a prins de păr şi în timp ce îmi vorbea vulgar mă dădea cu capul de perete care s-a şi rupt, fiind rigips. M-a târât prin bucătărie ţinându-mă de păr, iar apoi mi-a smuls părul din cap”, a povestit tânăra, pentru vocetimisului.ro.

Bătăuşul mai are un dosar penal

Lugojeanca a reuşit să scape după ce a fost lăsată să coboare ca să cumpere ţigări, iar medicul legist i-a recomandat tinerei 21 de zile de îngrijiri medicale în cazul în care nu intervin unele complicaţii. Avocatul tinerei a depus o plângere la Secţia 2 Poliţie din Timişoara, iar acum se aşteaptă ca dosarul să ajungă la parchet.

Bătăuşul mai are un dosar penal după ce în luna aprilie a fost prin băut la volan, având permisul suspendat însă, chiar şi aşa, el circula prin oraş cu maşina. Bătăuşul mai are un dosar penal după ce în luna aprilie a fost prin băut la volan, având permisul suspendat însă, chiar şi aşa, el circula prin oraş cu maşina. El a fost adus joi la Secția 2 de Poliție din Timișoara, iar după ce se va termina audierea va fi introdus în arestul IPJ Timiș. Mâine va fi prezentat procurorilor în vederea arestării.

Mai multe