A gonit echipa de pe stadion ca să-i facă nuntă fetei

18 mai 2015 22:35   Național
Ultima actualizare:

Nunta anului în Târgu Cărbuneşti s-a derulat sâmbătă, pe stadionul din oraş, cu toate că echipa de fotbal trebuia să joace pe teren propriu. Primarul Mihai Mazilu i-a organizat fiicei o petrecere ca-n poveşti, într-un cort montat pe gazon.

Echipa Gilortul Târgu Cărbuneşti, lider în Liga a IV-a Gorj, nu a putut să joace sâmbătă acasă, fiindcă terenul a fost ocupat de primar pentru nunta fiicei sale.

Deşi meciul s-a jucat în comuna Stoina, la 40 de kilometri, Gilortul a învins echipa AS Stejari cu 7-1 şi e deja promovată în Liga a III-a. Edilul Mihai Mazilu (PNL) a amplasat pe stadion un cort cu 800 de locuri, iar câteva maşini au fost parcate pe gazon.

Primarul susţine că a plătit 5.000 de lei pentru a închiria stadionul. „Nu e o nuntă de fiţe. Este totul privat. E totul legal“, a declarat el. Viceprimarul Iuliu Călina (PSD) i-a luat imediat apărarea şefului său: „Având în vedere mărimea şi valoarea primarului, e frumos ce face“. 

Mihai Prunariu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj, a precizat că “ambele echipe au fost de acord să joace la Stoina“. Jucătorii de la Gilortul au strâmbat din nas. „A existat o problemă, fiindcă primarul trebuia să facă o nuntă. Pe stadionul nostru sunt condiţii mai bune“, a comentat unul dintre fotbalişti.

Mai multe