A ieşit la suprafaţă! Regele Canalelor din Bucureşti, Bruce Lee, dezvăluiri cutremurătoare despre viaţa în subteran

24 octombrie 2014 18:38   Național
Ultima actualizare:

Are 41 de ani şi a fost abandonat la 3 luni de la naştere. În prezent Florin Cora, cunoscut sub numele de Bruce Lee sau Regele Canalelor din Bucureşti este "tatăl" a câteva sute de copii ai străzii.

Locuitorii din zona Gării de Nord a Capitalei îl cunosc pe Bruce Lee şi cunosc povestea impresionantă din spatele acestui personaj excentric. Toată viaţa a trăit-o pe stradă şi este singurul factor de echilibru în comunitatea oamenilor fără adăpost din Bucureşti. El este văzut ca un exemplu şi la nivelul lui luptă cu dependenţa acestor oameni de droguri şi aurolac, şi încearcă să îi înveţe să muncească şi să-şi asigure singuri un viitor.

"Iarna am grijă de câteva sute de copii. Eu încerc să fiu un om mai bun şi ei încearcă să mă copieze şi să devină oameni mai buni. Am avut o viaţă grea, am fost părăsit de toată lumea. Acum oamenii străzii, cei care trăiesc cu mine sunt familia mea. Orice om şi-ar dori să intre în rând cu lumea, dar Dumnezeu le rânduieşte pe toate cu un motiv. Din păcate însă viaţa mea s-a dus. Nu cred că mă pot adapta la o viaţă normală. Am trăit în canal foarte mult timp şi nu mă văd mergând la un serviciu", a spus Bruce Lee.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a povestit cum încearcă să-i responsabilizeze pe tinerii străzii. "Noi trăim din gunoaie şi nu furăm, nu cerşim sau alte lucruri ilegale. Noi muncim pentru pâinea cea de toate zilele".

Chiar dacă toată viaţa a crezut că este singur pe această lume, se pare însă că mai există anumite rude de sânge ale tânărului Florin. Şi-a cunoscut sora Elena prin intermediul celor de la emisiunea Acces Direct. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în zona Gării de Nord din Bucureşti şi tânăra a putut să vadă în ce condiţii trăieşte fratele ei, dar şi cât de respectat este acesta în zonă.

Mai multe