A infectat 40 de oameni cu SIDA, înainte să moară

20 octombrie 2014 22:17   Național
Ultima actualizare:

Isterie, ieri, în localitatea Segarcea, judeţul Dolj.

40 de persoane au dat buzna la spital să îşi facă analizele pentru depistarea virusului HIV, după ce un tânăr din localitate a murit, săptămâna trecută, bolnav de SIDA. Se pare că Daniel Secu, în vârstă de 25 de ani, era în evidenţele bolnavilor de SIDA de la vârsta de 3 ani. Mama sa a ascuns însă acest lucru şi l-a lăsat să-şi facă de cap cu mai multe tinere.

“Mama lui este de vină, pentru că nu a spus nimănui. Veneau multe fete pe la el, dar dumneaei nu le-a spus să aibă grijă”, a povestit Nicolae Popa, primarul din Segarcea.

Surse medicale susţin că 40 de persoane au mers la spital să-şi facă analizele, printre care şi fosta iubită a bolnavului, care a fost deja confirmată cu virusul. Fata este internată la spitalul de boli infecţioase din Craiova, după ce a slăbit foarte mult în ultima vreme. O altă fostă iubită ar fi vrut să se sinucidă după ce a aflat că ar fi şi ea infectată. Până acum, însă, nimeni nu a depus vreo plângere la poliţie.

Tinerii din Segarcea au declarat că acesta şi-a infectat iubitele cu bună ştiinţă. Ba mai multe, avea un comportament agresiv, iar după ce întreţinea raporturi sexuale cu fetele le arunca în stradă.

Mai multe