A intrat cu mașina pe pârtia de schi din Păltiniș. Ce a pățit șoferul

8 ianuarie 2020 12:03   Național
Ultima actualizare:

Şoferul unui BMW a intrat cu maşina pe pârtia de schi de la Onceşti şi a rămas înzăpezit. Și-a chemat niște prieteni să îl ajute și s-au ales cu sancțiuni de ţinut minte.

Pe o pârtie de schi te aștepți să vezi schiori și copii pe sanie. În nici un caz nu te-ai aștepta să vezi o mașină de lux.

Potrivit jandarmilor sibieni, citaţi de ”Turnul Sfatului”, bărbatul s-a blocat cu maşina în noaptea de luni spre marţi (6/7 ianuarie), în jurul orei 00:00.

Disperat, bărbatul a chemat doi prieteni în ajutor, dar cei trei nu au reuşit să scoată maşina din zăpadă. Jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniş au intervenit şi au aplicat o amendă de 2.000 de lei şoferului buclucaş.

”Azi-noapte, în jurul orei 00:00, un bărbat a rămas blocat cu autoturismul pe pârtia Onceşti, zona montană Păltiniş. Întrucât nu a avut posibilitatea de a tracta maşina, în această dimineaţă au venit în sprijinul său încă doi bărbaţi. Pentru fapta sa, sibianul a fost sancţionat de jandarmii din cadrul Postului Montan Păltiniş cu amendă în valoare de 2.000 lei pentru nerespectarea prevederilor HG nr. 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreţinerea şi exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement. De asemenea, cei doi bărbaţi veniţi în ajutor au fost sancţionaţi cu avertisment scris”, a declarat Floriana Picioiu, purtător de cuvânt la Jandarmeria Sibiu, scrie adevarul.ro.

Citește și:

Tot ce trebuie să ştii dacă mergi la schi

Se deschide sezonul de schi. Iată pe ce pârtii se schiază în weekend!

Mai multe