A lovit o fată cu maşina şi a fugit. Şoferul consumase alcool

28 iulie 2016 19:43   Național
Ultima actualizare:

Poliţiştii s-au mişcat repede şi l-au prins! Un bărbat a izbit o fată cu maşina, miercuri seară, în comuna braşoveană Hărman. Imediat după impact, şoferul a fugit de la locul accidentului.

Găsit după doar câteva ore, bărbatul care comisese accidentul avea încă alcool în sânge. Acesta ieşise cu maşina din curte fără să se asigure şi a lovise o fată care se afla pe bicicletă. În loc să o ajute pe copilă ori să cheme ambulanţa, bărbatul a demarat şi a părăsit locul faptei.

„Conducătorul auto a fost identificat de poliţişti în jurul orelor 23.40. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că era băut, iar apoi a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, unde i-a fost recoltată o probă biologică în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a comunicat Poliţia Braşov. “Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Braşov şi i-au fost acordate îngrijiri medicale pentru contuziile şi excoriaţiile suferite în urma accidentului“, au adăugat poliţiştii. Şoferul s-a ales cu dosar penal şi cu permisul suspendat pe trei luni. 

Mai multe