A mers pe contrasens şi a lovit doi poliţişti, doar ca să-şi ceară iubita de nevastă

22 octombrie 2019 19:24   Național
Ultima actualizare:

Din ce în ce mai mulți bucureșteni se cred haiduci pe șosele. Ultimele două exemple s-au petrecut luni, când un adolescent a furat o dubă și a lovit mașina poliției, iar un șofer fugărit de poliţişti a lovit doi pietoni, doar ca să ajungă să-şi ceară iubita de nevastă.

Bucureşti, luni, ora 13.00. Un șofer a fost văzut de polițiști în timp ce mergea pe contrasens de la Charles de Gaulle spre statuia Aviatorilor. La Piața Victoriei a fost somat de poliție să oprească, dar și-a continuat fuga, a luat-o pe str. Paris până pe Calea Dorobanți și apoi pe Calea Floreasca. Pe Ştefan cel Mare a fost blocat totuşi de doi poliţişti. Când aceştia l-au somat să coboare din maşină, el a ţâşnit în trombă, lovindu-i pe oamenii legii. Apoi, pe Bd Camil Ressu, în zona unui refugiu de tramvai și a unei treceri de pietoni, a lovit doi oameni. Șoferul ”turbat” a circulat pe linia de tramvai până în dreptul Park Lake, moment în care a abandonat autovehiculul şi a dat buzna în mall. Abia aici a fost prins de polițiști. Surprinzător, bărbatul a fost testat și nu era nici băut, nici drogat. Dar a declarat că se grăbea pentru că voia să ceară în căsătorie o domnișoară care se afla în mall. În cursul serii, după aproape opt ore de interogatorii, șoferul a fost transferat la Spitalul Psihiatrie „Obregia”. 

Câteva ore mai târziu, un şofer minor a provocat poliţia la o urmărire nebună pe străzile din cartierul Pantelimon. Tânărul în vârstă de 16 ani a profitat de faptul că proprietarul unei dube i-a lăsat cheile să-i cureţe maşina şi a fugit cu ea. A mers cu spatele pe linia de tramvai şi a încercat să facă chiar şi drifturi. Distracţia lui a atras atenţia unui echipaj de poliţie de la Secţia 9, care i-a făcut semn să oprească. Tânărul aventurier nu s-a supus și cu poliţiştii pe urme a luat-o la goană prin sectorul 2 şi a lovit una dintre maşinile poliţiei. Agenții au reuşit în cele din urmă să-l captureze. Singurele detalii furnizate până acum sunt că este vorba de un tânăr care locuieşte într-un cămin de copii. 

Mai multe