A murit în timp ce se întorcea de la «furatul miresei»

20 august 2017 21:08   Național
Ultima actualizare:

Au furat mireasa de la nuntă și au plecat în discoteca din satul Smârdan, județul Buzău. Au stat câteva minute aici, apoi grupul de tineri s-a urcat în mașini și a plecat în trombă înapoi spre nuntă.

La volanul ultimei mașini se afla Florentina Stoica, o tânără de 18 ani, care își luase permisul auto în urmă cu două luni. În dreapta, stătea prietena ei de 19 ani. La ieşire din Smârdan, imediat ce drumul asfaltat s-a terminat, tânăra a apăsat pedala de acceleraţie mai tare cu gândul să nu rămână în urma convoiului.

Dar a pierdut controlul maşinii, a lovit un plop de pe marginea drumului şi s-a răsturnat cu maşina de câteva ori, potrivit adevărul.ro. Impactul a fost foarte puternic, iar rănile suferite i-au curmat viața. Cealaltă tânără care o însoţea s-a ales cu fractură deschisă la picior, fiind scoasă din maşină de un nuntaş. „Am vorbit cu ea înainte de a pleca la nuntă. Florentina era foarte bucuroasă, pentru că îşi luase permisul de conducere cu două luni în urmă”, a spus un amic de-al fetei.

Mai multe