A murit lângă spital, după ce a fost consultată şi trimisă acasă

19 octombrie 2019 18:18   Național
Ultima actualizare:

O femeie de 47 de ani a murit lângă UPU a Spitalului de Urgenţă Ilfov după ce medicii care au consultat-o i-au spus să meargă acasă, deşi ea se simţea rău. Soţul femeii, citat de stirileprotv.ro, povesteşte că aceasta era la menstruaţie, avea o sângerare puternică şi se simţea foarte ameţită.

„Nimic grav, un grad mic de anemie, un sindrom vertiginos care vedea pe fondul menstrei. Nimic altceva”, a declarat şeful UPU. Soţul este de altă părere: „Nici nu am apucat să ies de pe uşa spitalului cu ea că a căzut, iar i s-a făcut rău. Nu a băgat-o nimeni în seamă. În maşină, starea i s-a agravat”. Disperat, omul care nu are carnet şi nu putea să plece mai departe s-a întors la spital şi a cerut iar ajutorul doctorilor.

„După aproximativ 3 ore, când am pus mâna pe ea era rece. Nu mai puteam comunica bine că nu mai vorbea. Am fugit la spital şi i-am rugat pe brancardieri să vină cineva, unul din ei care are carnet să ia maşina să o aducă la spital. M-au refuzat că nu pot să părăsească camera de gardă şi să dau telefon la salvare”. La sosirea ambulanţei, femeia era în stare critică şi nu a putut fi salvată. Decesul ar fi survenit pe fondul unei afecţiuni cardiace. “Această femeie, care niciodată nu a avut probleme de sănătate, a murit sub ochii mei”, a spus Vasile Sandu. 

Mai multe