A murit tatăl Luizei Melencu. „S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui“

2 decembrie 2020 7:59   Național
Ultima actualizare:

Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, tânăra de 18 ani ucisă de Gheorghe Dincă, supranumit călăul din Caracal, a murit marţi seara. Bărbatul avea grave probleme de sănătate.

Claudiu Melencu, tatăl Luizei, una din victimele lui Gheorghe Dincă, a decedat marţi, 1 decembrie, anunță Adevarul.ro. Apropiaţii spun că problemele de sănătate pe care le avea s-au agravat şi mai mult după ce fiica sa a dispărut. "Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui", au declarat prietenii bărbatului pentru Adevarul.

Sora Luizei, Ionelia Roxana Melencu, a fost cea care a anunţat de pagina sa de socializare decesul tatălui. "Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta... de ce tati de m-ai lăsat, de ce doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta. de ce pe tatal meu", a scris fiica lui Claudiu Melencu pe pagina sa de socializare.  

Ce se întâmplă cu procesul lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă declara în septembrie în fața magistraților că nu el le-a omorât pe fete și a mai susținut că a fost bătut și obligat de polițiști să își asume crimele. El a fost trimis în judecată pe 15 ianuarie 2020 pentru trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de morminte. Potrivit DIICOT, Dincă a răpit-o pe Luzia Melencu în data de 14 aprilie 2019, a dus-o la casa lui din Caracal, unde a ţinut-o trei zile imobilizată de pat, a legat-o la ochi şi a violat-o de mai multe ori. Ca să scape de urme, a omorat-o pe fată şi apoi i-a ars cadavrul. La fel ar fi procedat şi cu Alexandra Măceşanu, a doua sa victimă.

Citeste pe Adevarul.ro ce suferințe mai avea tatăl Luizei Melencu

Mai multe