A născut într-o stație de tramvai, iar ușa de la Ambulanță s-a blocat

29 iunie 2015 15:19   Național
Ultima actualizare:

O tânără de 28 de ani a născut, azi, într-o staţie de tramvai din Timişoara. Ea a fost asistată de o femeie, dar după sosirea ambulanţei uşa autospecialei s-a defectat, astfel că mama și copilul au mai așteptat pe trotuar.

Potrivit medicilor de la Ambulanță, tânăra plecase de acasă pentru a se duce cu tramvaiul spre maternitate, însă după ce a ajuns în stație nu s-a mai putut urca deoarece intrase în travaliu, anunță Mediafax.

”Echipajul a ajuns la fața locului în trei minute de la solicitare, însă femeia născuse deja. Medicii au urcat mama şi fetiţa nou-născută în ambulanţă, au tăiat cordonul ombilical al copilului și l-au aspirat”, a declarat Carmen Dehelean, director medical al Serviciului de Ambulanță Timiș.

[[{"fid":"657899","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"ambulanțe femeie naștere stație tramvai","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Prima ambulanță sosită s-a defectat, astfel că a fost nevoie de o a doua","field_subtitle[und][0][value]":""},"type":"media","attributes":{"alt":"ambulanțe femeie naștere stație tramvai","title":"Prima ambulanță sosită s-a defectat, astfel că a fost nevoie de o a doua","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Imediat după ce femeia și nou-născutul au fost preluați de ambulanță, ușa laterală a mașinii s-a defectat, nemaiputând fi închisă dn cauza blocării rolei, astfel că a fost chemată o a doua ambulanță pentru a-i transporta pe mamă şi pe copil, în siguranţă, spre maternitate.

”Li s-a stricat rola de la ușa laterală, astfel că au chemat o a doua ambulanță pentru a prelua mama și copilul și a-i transporta la maternitate”, a mai declarat Dehelean.

Potrivit medicilor, femeia nu era la prima naștere, acesta fiind cel de-al șaselea copil al său, iar pe ultimii patru îi născuse tot în ambulanță.

Mai multe